Ensin ne, mitä varmasti (tai ehkä) halutaan nähdä;





Nuo otettu eilen.

Ja sitten mahauutisia, eli olen todellakin superyliherkkä maidolle nykyään. Mikään maitomuoto ei käy, nykyään kaikki pitää olla maidotonta. Onni onnettomuudessa, että eipähän tarvitse toista kertaa miettiä syövänsä jäätelöä, suklaata, täytelakuja, herkku(täyte)keksejä, riisipiirakoita/puuroa, rahkaa, kermakastikkeita, maustettuja sipsejä, juustoja saati juoda maitoa.

Suurinta herkkua on riisikakut oivariinilla ja kalkkunaleikkeleellä vesitetyn omenamehun kanssa. Päivällisruokana on yleensä paistettuja kanasuikaleita valutetun tomaattimurskan kanssa.

Tänään käytiin Prismassa ja äkkäsin katsella "maidonvastikkeita" noin niinkuin huvikseni. Vein kotiin floramerkkistä riisijuomaa ja toisen purkin kaurajuomaa. Niistä kun saisi maidontapaisesti kalsiumia ja d-vitamiinia (mutta maksaa 1€ enemmän litra sitä kuin tavismaitoa)... Hmm. Kaurajuomaa en vielä ole kokeillut mutta riisiversio oli ihan kivaa. Tuskin tulee tavaksi kumminkaan, kun näin pitkään olen jo ilman maitoa ollut.. Ja tofujäätelöt on kokeiltu jo vuosikausia sitten kun olin vielä pieni :) Koivutiellä asuessa sitä muistaakseni kerran tai kaksi syötiin.

Niin ja lapsonen osaa nyt istua jo aika tukevasti! Hampaita on yhteensä 6 ja viikon sisällä eteenpäin ryömiminen on kehittynyt oikein vauhdilla. Konttauksesta ei vielä tietoa mutta kiertelyn sijaan kulkee hän nyt suoraviivaisesti (ja aika nopeastikin) eteenpäin. Ilahtuu suuresti jos häntä seisottaa, omat jalat kantaakin jo todella paljon kauempaa kuin esim. kuukausi sitten. (tasapainosta ei kyllä tietoa) Ei jokeltele ja ensimmäisia sanoja saa varmaan kuukausikaupalla vielä odottaa.. hämmentävä ympäristö varmaan kun puhuttu kieli ympärillä ei ole sitä samaa koko ajan.