Väsyttää uskomattoman paljon. Tänään tuli huhkittua oikein kunnolla! Olen siis museon kassalla työharjoittelussa ja tänään suurimman osan päivästä imuroin museolaivan hyttejä+tekstiilejä (jotka oli likamurusten ja kuolleiden pikkuperhosten täplittämiä) ja silitin saman laivan verhoja.
Hytit oli pienen vaatekomeron kokoisia ja jokaisessa oli pitkä sohva+2 tyynyä, se päällismateriaali oli sellaista ... öö .. "pörröistä", lyhytkarvaista, karkeaa, tiheää. Tummanpunaista. Että joka ikinen pölyhiukka näkyi siinä, eikä lähtenyt irti suosiolla. Imurin tekstiili-imupää jossa on harjakset auttoi aika paljon, mutta silti se oli kovaa työtä koska tilaa ei tosiaan ollut paljon ja imuri oli iso, luulin että mun selkä katkeaa jo kun olin vasta kolmannessa hytissä menossa..

Silitys ei ollut paha, se oli oikeastaan ihan mukavaa. Sellainen vajaa sadan verhon pinkka..
Tänäänkään en päässyt lehtileikkeitä leikkaamaan, ehkä myöhemmin tällä viikolla. Huomenna tuskin käy kun on Eurooppa-päivä ja museo tulee olemaan koululaisvierailujen uhrina koko päivän. Muuten jos ei ole paljon kävijöitä niin voi tehdä muita juttuja (kuten silittää verhoja ... ).
_____________________________________

Ja vähänkö inhoan puhelinmyyjiä!!! A-pu-a! 093.gif Tänään, mies lähti kouluun suomenopintojen pariin siinä öh varmaan 8.30 tai jotain, nukun ihan kivasti sen jälkeen (herätys 9.30) ja sitten ysiltä puhelin soi, katon että jaha, onko tää töistä kenties? Ja sitten eikö se rallatus ala! "Heeeei onko minuutti, kiva, kuule, kun meidänlehtilafkatarjoaakaikillekyselyynosallistujillealennustalehtitilauksista, niin mikä lehti kiinnostais? Parhaiten tää tarjous on sovellettavissa MeNaisiin, Kodin Kuvalehteen ja Aku Ankkaan. Että miltä kuulostaa?" Joo, no ei mikään koska mä juuri tilasin Tiede-lehden samallaisella tarjouksella. "Ai.... No mutta, mitenolisimenaiset, seonnykyäänkarsinutmainoksiajasiinäonpaaaaljonasiaa,haastattelujasekäkiinnostaviajuttuja, että laitettaisko sellainen tulemaan?" Ajattelin että MitVit, onks tää kuuro?!?! Sanoin että kuukaus sitten sain samanlaisen puhelun ja sillon tilasin, että en enää! Ja sitten se alkaa esittelemään Kodin Kuvalehteä ja mikä kiva beige laukkusarja sen kylkiäisinä tulisikaan! Voi 013.gif Aloin jo tosissaan epäilemään sen älynlahjoja kun se niin sinnikkäästi vaan lateli ne samat jutut niistä lehdistä, ihan kuin mun Ei Kiitos olis ollut ilmaa vaan. Ja kun sanoin että mun lehdet on tilattu, en tilaa muuta, kiitos EI, niin se kysyi että oliskos taloudessa Aku Ankka-ikäisiä. No ei todellakaan ole, kiitos ei! Ja sit se älysi lopettaa.

Ja enpä enää nukkunut sen jälkeen. Saaaaaakutin vatipää, ei ymmärrä EI-sanaa! 095.gif 
Ja siellä oli omituista taustahälyä takana, ihan kuin oppitunnilta olis soitellut. Kuulosti ihan joltain yläasteikäiseltä... On tosi kipeesti rahan tarpeessa kun noin iilimatomaisesti yritti takertua..

Duunihan se on sekin, puhelinmyynti, mutta minä en sitä ikinä koskaan milloinkaan tekisi.
Joku kerta pimahdan totaalisesti jos mua vielä häiriköidään, sanon rumasti EI. Ja lopetan puhelun. Tai sitten vaan lopetan puhelun. Ei niiden myyjien kanssa voi keskustella, ne haluaa vaan yhtä asiaa ja ei-sana on niille tuntematon.

Ja mikä ärsytti jo heti kun puhelua oli mennyt n. 2 sekuntia oli kun tää typy kysyi mua mun vanhalta nimeltä. Se aikasempi, kiva tyyppi, jolta tilasin niin sillä oli kaikki hommat hoidossa. Ei ahdistellut ja sille sopi asiaan palaaminen myöhemmin.. jne.
Että ei ihan kaikki myyjät ole saatanasta, mutta tuo tänaamuinen oli. Ihan kuin robottia olis kuunnellut "sitten on sitäjatätäjatuota, laitetaanko tulemaan? ai, no mitenolistääjatääjatää? nomutta,tässälehdessäonloistavatarjous,mitenolis?" AAAAAARGGHHH!

Ja mama, en ollut mikään lapanen. Sanoin heti alkuun ei kiitos, on jo. Sitten sanoin ei kiitos, ei tule. Sitten sanoin että kaikki lehdet mitä haluan on jo tilattuna - EI KIITOS!
Mut se vaan jatkoi. Ja kuulosti katkeralta. Hämääntyneeltä.