Eilenkin oli sellainen, ja tänään näyttää olevan myös. Aurinko ei paista täydeltä terältä, mutta lämmintä on silti (22 !).

Käytiin myös ulkona eilen iltasella (yheksän jälkeen) kissojen ehdolla = mentiin minne ne meni, eikä viety niitä lenkille. Se oli tosi mukavaa. Sitä ennen oltiin oltu hetki parvekkeella ja kissat oli ihan täpinöissään. Ja kun oli niin hyvä ilma, niin miksei mennä sit uloskin.
Sellaisia maailmantallajia ne nyt on, että heti kun ulko-oven avasin niin Laku viipotti häntä pystyssä portaat alas ja ulko-ovelle (häntä yhä pystyssä), se oli niin hassun näköistä... Koskaan nähnyt meidän kissoja niin innostuneina happy smiley #566 Ja Ash, joka yleensä matelee, oli ripeä myös.

Ai että niillä oli kivaa, kaiken kaikkiaan. Pari häiriötekijää oli kuitenkin; vapaana juoksenteleva musta kissa jonka kanssa kummatkin (vuorollaan) paneutuivat tuijotuskisaan, ja naapuri-ok-talonpihassa ollut saamarin iso koira joka alkoi rähisemään kun oltiin meidän pihan keinujen luona.
Laku söi ruohoa antaumuksella ja Ash leikki ötököiden kanssa.

Musta myös tuntuu siltä, että ne tuntee nimensä vaikkei niitä olla opettamalla opetettu. Ash tulee luokse kun sanoo "ash" ja Laku tulee kun sanoo "laku". Hmm.
Ja "ei" ne osaa myös, Laku yleensä väittää vastaan jos sen yllättää kukista (että mieli tekisi mutta tietää ettei saisi).

Ashilla on ihanan pehmeä, puriseva ääni. Sellainen samanlainen kuin Söötillä happy smiley #600 Ja Lakun ääni taas on Oton ääntä muistuttava.