Mood:worried.gif
Äh...
Olin jotain vastaavaa lukenut aikaisemmin sanomalehdestä, mutta katkera totuus upposi todella vasta nyt kun sitä eläinlääkäriä yritin tavoittaa; kunnallista eläinlääkäriä täällä ei enää ole. Tällä toimii yksityisen aseman sivupiste, siinä on meidän eläinlääkäri nyt sitten. Kuulostaa hirveän luotettavalta; praktiikka sijaitsee eläinkaupan takahuoneessa. Itse lääkäriasemaa olisi saanut hakea vähintään 10km takaa.
No, sinne soitin seuraavaksi kun numero johon ensin soitin oli jonnekin "keskukseen". Sieltä sanottiin, että ei ole niitä rehuja siellä mitä me tarvitaan. Olin, että aha. Antoi numeron, olisi varannut meille ajan sinne mörön prseeseen ja sanoin sitten että minulla ei ole aavistustakaan että missä kyseinen paikka on, eikä meillä ole autoakaan ja asutaan keskustammalla. No, täti sanoi että keskustan lääkäri on aika täynnä mutta antoi kumminkin ajan... Ollaan sitten menossa sinne 17.30.
Jäi vaivaamaan, kun sieltä ekasta numerosta sanottiin että ei heillä siellä ole niitä liuottavia ruokia sun muita. Semmoinen käsitys tuli, että kyse oli just siitä sivupraktiikasta. No, soitin vielä uudelleen kun bussia odottelin ja ilmaisin huoleni sen ruoan suhteen. Täti sitten sanoi laittavansa sen lääkärin mukaan pari kiloa sitä ruokaa.

Ehkä tämä tästä.

Kun siis kiteitä ne on, viime yönä oli pieni pissaläntti kuivahtanut lattialle niin tiirasin sitä lähempää ja kyllä se kimalsi niinkuin pakkashanki. Olin illalla lukenut InCat foorumilta että kuiva kiteinen pissa voi kiiltää, niin siitä tiesin kattoa lähempää. Muuten en olisi huomannut. Ja ei ollut hallusinaatio, koska mies näki sen myös. ...tai sitten oli joukkohallusinaatio, mutta oireet on kissalla ihan selvät että en ala mielenterveyttä epäilemään.

Tuskaa pukkasi eilen illalla, iso huoli siitä että miten saadaan kaikki maksettua.. Kun ymmärtääkseni sitä liotusruokavaliota pitää pitää kuukausia ainakin, ja sitten joko ylläpitonakin tai raakaruokaa. Ja eläinlääkärille pitää kiikutella pissanäytteitä, ja nyt kun vielä pitää mennä yksityiselle niin kunnallisten mustikoiden sijaan maksaa varmaan yksityisiä mansikoita. Mutta ei sille nyt voi mitään, mutta ei se mun huolta yhtään pienennä. Eläinlääkärikulut, ruokakulut, matkakulut. Miksi kunnallinen lopetettiin, miksi...
Sitten kun tästä selvitään, niin parempi varmaan laittaa molemmat raakaruoalle. InCatiltä löytyy ohjeita kyllä, että mitä pöperöä. Tosiaan itselleen kuoppaa kaivanut syöttämällä niille friskiestä..

Sillon, kun Laku "vain" kakki lattialle yritin lohduttaa itseäni sillä että ainakaan se ei pissaa lattialle myös. No. Niin. Nyt se tekee molempia.

Pelkäsin, että en ehkä saisi hyvin nukutuksi (stressaavien asioiden takia) mutta viimeyö meni aika hyvin. Lauantai-iltana ajattlin nukkuvani seuraavan aamun pitkään; heräsin kymmenen jälkeen ja vaikka nukutti ja väsytti niin en enää nukahtanutkaan. Päivällä väsytti, mutten saanut nukahdettua. Illalla vei pitkään nukahtaa, mutta joka kerta kun heräsin vessaan koetin tietoisesti tyhjätä pään ettei mikään jää sinne pyörimään ja valvottamaan.
Vessaanmeno on lievästi herättävämpää nyt, kun joka kerta pitää laittaa valot päälle lätäköiden pelossa. Tai silleen, että ei tulisi astuttua niihin....

Kissa on ihan virkeä sinänsä, johtuu kai siitä että vaiva on vasta puhjennut? En tiedä.
Raakaruokinnasta, ... jauhelihaa ne ei ymmärrä syödä. Kalaakin vaan, jos se on saksilla pätkitty palasiksi. Liemikanasta en tiedä, ehkä ne kanaa söisikin, mutta kypsennetyissä lihoissahan on se että kuumentaminen vähentää ravintoarvoa, kissoille siis. InCatissä joillain oli vitamiinilisät siihen, Priskattia tai jotain sellaista.

Viheliäistä tämä on, mutta toivottavasti saadaan homma hoidettua.
Kannattaa asua tämmöisessä räkälässä, jossa kaikkea vaan lakkautetaan ja supistetaan.