Kävin huvikseni kattomassa rahatilanteen, ja siellähän olla köllötteli ilahduttava summa! Pääsen maksamaan helmikuun vuokran, se syö 2/3 saadusta rahasta. Miehenkin pitäisi saada rahaa ensi viikolla, joten ehkäpä saan pistettyä osan rahasta syrjään. Vaikka yli satasen hammaslääkärilasku odottaa, niin silti uskon että jonkun summan saan säästettyä. Niinkun hankintoja varten.

Ja sitten, taas on perjantai. Mihin tämä viikko meni? Vastahan oli viime viikonloppu.

Olen ihan in lööv mun punkkani kanssa. Uni maistuu taas kun ei mitään. Tosin en ole "uskaltanut" katsoa CSItä vieläkään, mutta ei se haittaa. Onpahan sitten jotain kattomista myöhemmin (kun ei kaikkia tuotantokausia katso putkeen).
Viikonloppuna vois, taas, mennä kävelemään kissojen kanssa. Paitsi jos tulee hirveä sohjo, ne ei tykänneet siitä yhtään, enkä kyllä ihmettele.....

Kivaa, et pian pääsee näkemään vauvaa!
Muuten ne luumut ja aprikoosit pisti pystyyn ihan hirveän kaasutehtaan. Eilen illalla kahdesta mahamakkarasta oli tullut melkein yksi iso, niin täynnä ilmaa ne mun putket oli. Parasta olla jotain vaikutusta, muuten jää luumut syömättä. Ugh.

****

Olen tutkinut vakuutusasioita, ja täytin sitten kyselylomakkeen Pohjantähteen. Pitäisi saada koti tai irtaimistovakuutus ja sitten vakuutus tälle lapselle. Pohjantähti vaikuttaa mukavalle..