Missä ja milloin tehtiin selkäni takana sellainen sopimus, että mulla saa olla käytössä vain yksi hiuspompula kerrallaan?? Tuossa syksyllä ostettiin 2 ponnaripakettia lisää, toisen korkkasin jo kaupassa (ostamisen jälkeen) ja sitä yhtä käyttänyt tähän päivään asti. No, nyt aamulla se raksahti poikki. Ja niitä uusia en löytänyt sitten mistään.  Tosin aikaakin oli vain pari sekuntia etsiä, aamu kun oli. Tällä kertaa luulin olleeni varma, että laitoin uudet ponnarit jonnekin mistä kissa ei niitä saisi. Ilmeisen liian hyvä piilo, mulla lyö ihan tyhjää...
Ja niitä oli kaksi paketillista. Toinen avattu ja toinen avaamaton. Tai paketti, ne pompulathan on sellaisessa siimassa, ja avattu "paketti" meinaa sitä että pompulat on irrallaan. Nää irralliset oon aina pitänyt meikkipussissa, mutta siellä oli vain niitä huonoja rimpuloita joita ei voi käyttää...

Ja minähän en voi olla tukka auki! Tukehdun! Niska hikoaa! Tukka menee ihan takkuun!
Pitäis pätkästä taas lyhyeksi. Mut sitten sitä saisi olla kokoajan leikkaamassa että pysyisi sellaisena. Hmm.Voi voi, vaikeeta.
Mutta oikeasti ärsytti aamulla, kun luottoponnari sanoo "PX!" ja en kykene löytämään mistään lisää sitä samaa ponnaria vaikka niitä pitäisi jossain olla ihan hirveä kasa.

Nii, ja ne koirat. Olivat eilen koko päivän ihan hiljaa, ja sitten illalla kuului ärsyttäviä elonmerkkejä. Ja tottakai ne haukkuu ja ulvoo näin arkiaamuisin.

Kävin, tai käytiin, eilen kävelyllä iltasella. Käytiin kaupassa samalla, kun piti saada purkki tonnikalaa tänpäivän salaattiin (ei tullut sitten mieleen ostaa niitä tarvikkeita ajallaan). Oli ihan kiva kävellä, samaten lauantaina käveltiin kissojen kanssa. Ne oli aika tahmeita, märkä keli vissiin haittasi..
Mitäs muuta... ai niin, kävin jälleen kerran Kelalla ja siellä sympaattinen virkailija sanoi kiirehtivänsä hakemustani henk.koht. ja että antaa mulle uuden lapun täytettäväksi että saisin enempi rahaa. No, näkee sitte millon kirstu kilahtaa.

Ja huomenna hammaslääkäri. Vielä ei  pelota. Sieltä kalliista paikasta ei ole tullut s-postivastausta, joten pitääkin soittaa sinne heti ja perua noin puhelimessa.

Ai niin, eilen illalla lapsonen elämöi hurjemmin kuin koskaan aiemmin! Sitä tosin kesti vain hetken, tais olla joku dramaattinen kyljenkääntö tai jotain, potkimista se ei ollut. Ihan kun joku olisi pyörittänyt nyrkkiä sisuskaluissa, ihan lempeästi tosin. Omituinen tunne.