Äiti ja tätsy; alustavasti save the date 10.8. (sunnuntai) not tagged smiley #11373

Apella on viikon loma elokuussa, he tulenevat 9.8. (lähtevät 8.8.) ja ovat sitten ne seuraavat kuutisen päivää täällä. Jotta ajankohta olisi kävijäystävällinen suomisukulaiset huomioon ottaen, pitäisi 'perhetapahtuman' olla viikonloppuna, eikö vaan? Joten sunnuntai, 10.8., olisi nyt tämmöinen alustava päivä. Meidän tulee nyt tiedustella, että käykö tuo päivä muille sukulaisille ja jos on hyvä niin kerrotaan anopille että pistää päivät lukkoon ja hommaavat ne lentoliput - mahdollisimman ajoissa.

He tietenkin tahtovat, että me tullaan vastavierailulle sillä samalla kyydillä kun he palaavat kotiinsa... En aio sitä miettiä nyt liikoja, katotaan sitten kesällä mikä on tilanne ja jaksaminen. Paha vaan niiden lentolippujen kanssa, kumminkin ostavat ne meille valmiiksi mutta oikeasti jos meneekin vaikka ihan yliaikaiseksi ja lapsesta tuleekin heinäkuulainen, sektiolla tai muuten vaan traumaattisella tavalla niin en aio sinne kärsivänä lähteä. Tennesseessä on kaikista kuuminta just elokuussa, lähemmäs 40C.

Niin ja siitä matkasta puheenollen... heidän epätoivonsa saada meidät sinne kasvaa kasvamistaan, tahtovat nähdä miehen varsinkin. (tosin en varmaan tunnistaisi miehen siskon lapsia enää, ja uusin "vauva" on jo puheluiässä ja häntä ei olla nähtykään muuten kuin häissä äitinsä mahakumpuna..)
Heille on ilmeisesti automaattista että tullaan käymään. Nostin kissa-asian taas esille, ja anoppi sanoi heti että maksaisi bensa(...)rahat äidilleni että kävisi niitä hoitamassa. .... Njoo. Mutta mulla semmoinen mielikuva, että äiti ei halua.
Töiden puolesta uskalletaan kyllä ajatella, että mies pääsisi lähtemään. Ei me sillä oltaisi kuin 1-2 viikkoa enintään.