2083695.jpg

Haaste äidiltä:

Paljastan viisi kolme omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi nolla ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Olen kynsinyt päätäni (päänahkaa) ala-asteajoista lähtien (yli 12 vuotta ainakin)... Suin päätä ja pienet epätasaisuudet rapsutan kynnellä pois, joka usein johtaa siihen että sama kyseinen alue kehittää sitä tavaraa (talia tai muuta ainetta joka "kristallisoituu" uudeksi möykyksi) lisää. Kierre on siis jatkunut vuosia. Ja on ihan todellinen tapa, tässä juuri mietin sen funktiota ja päädyin tulokseen että se rentouttaa. Oikeasti o.o  

2. Pesen hampaat vain aamuisin. Paitsi jos illalla hampaat on jotenkin töhnäiset esim. "suuren" sokerimäärän takia (mitä ei tätänykyä tapahdu kyllä enää, sokerimäärä siis).

3. Nypin leivänpäällisleikkeistä kaikki läpikuultavat, hyytelöiset rustokohdat pois. YÄK. Nämä siis esim. kinkku- ja kalkkunaleikkeissä..

Pahoittelen lyhyttä listaa. not-tagged-smiley-10415.gif En vaan keksi mitään -edes pelkkiä tapoja ilman että ne olisi omituisia- eikä mieskään keksi. 
___________________________

Maharaportti:

Lääkäri puolsi ärtynyt maha-diagnoosia, ja antoi reseptin Nexiumille jolla hoidetaan liikahappoisuutta. No, lääke tekee sen että vaikka edelleen röyhtäilen mahanestettä niin enää se ei korvenna koska happoja ei ole (ainakaan niin paljoa, kai siellä jotain on että ruoka sulaisi...). 

Maha ei ole normaali edelleenkään kyllä. Ja olen päässyt tekemään omaa mustaa listaa ruoka-aineista jotka raivostuttaa mahan; valkoinen suklaa. Söin sitä silloin kun viimeeksi sain pahan mahareaktion (viikkoja sitten) ja nyt sitten tyhmänä toissapäivänä söin 50g valkoista suklaata ja parin tunnin päästä oli jo "hyvät" kivut päällä. Parasetamolilla pärjäsin ja puolitoista päivää meni siitä toipua. Sain rasvaripulin taas, ahdistavan ylävatsakivun ja ellotusolon. 

Alkaa jo vähän tympiä nämä mitä voin oireetta syödä; kaurapuuro+mustikka, vehnäleipä+leikkele, kana/kala+riisi. 

Lääkärillä on soittoaika joulukuun alussa niistä verikokeen tuloksista (keliakia, laktoosi-into) ja sanon sitten että nexium auttoi närästykseen kyllä mutta ei se mahalle muuta tehnyt. Ärsyttää melkein tosi paljon.

Ai niin, ja mahassa on edelleen joku jännitystila; saan "perhosia mahassa" tuntemuksia runsaasti päivittäin ilman mitään syytä. Miten saan asian hoidettua? Pitääkö mun kumminkin jollekin terapeutille mennä puhumaan? En tiiä edes mistä asiasta. 

Yksi asia mikä vähän vaivaa, etäisesti, on se että meidän pitää muuttaa että mies pääsisi töihin. 
-minne? (tod.näk. Helsingin alue)
-mistä asunto? (???) (mistä raha ennakkovuokraa varten/tmv.?)
-mistä muuttoauto? (???)
-mistä kantoapua? (mistä raha maksullisiin muuttomiehiin?)
-minne laittaa vauva ja kissat muuton ajaksi? (äiti varmaan ottaisi Alexin, mutta kissat...)
not-tagged-smiley-3008.gif

Ei tulene onnistamaan että mies hakee työpaikkoja satojen kilometrien päästä kun ei haastatteluun kumminkaan pääsisi tuosta vaan, ja ei vaan voi maksaa matkalippuja turhien keikkojen takia.

Kaikki nuo lievästi hermostuttaa. Olen niin kokematon...