Mood:mellow.gif
Chilli

Työpaikka, eli nykyiseltään nettikahvila ilman ... kahvilaa, on taas netissä.

Pistää miettimään, että miten se elo sujuu vaikkapa kuukauden päästä, kun tuntuu jo nyt että punkassa on mahottoman möhkö olo. Yöt menee siinä, että nukun tukkina samassa asennossa aina seuraavaan vessakertaan ja aika usein lantiolle kehittyy sitten kipeä kohta jossa alkkareiden sauma on painunut ihoon... Pari kertaa on koskenut korvalehteen (!), en enää ihmettele miten makuuhaavat on mahdollisia. Kyljen kääntö on hidastuva prosessi, ja oman epämukavuuslisän tuo vauva joka tykkää pakata itsensä palloksi alamahalle ja silloin on ahdas ja pinkeä olo. Yleensä auttaa jos olen hetken selälläni ja "silitän" mahaa tasaisemmaksi...

Uskoakseni me ei tulla kohtaamaan hirveästi ongelmia täällä mitä tulee mein lapsiin ja makean syöttämiseen. Politiikkana yritetään, että ainakaan hirveän pienenä ei annettaisi mehua/limpparia/karkkia/suklaata/pullaa. Jospa hedelmät olisi riittävä herkku, jos makeeta pitää antaa.
Mut sitten Jenkkilässä, ollaan miehen kanssa keskusteltu mehusta ja sen mielestä mehussa ei ole mitään vikaa. ...kysyi, että mistä se sitten saa vitamiinit. Ja en halua antaa väärää kuvaa miehestä, hänestä siis kohtuus pitää tottakai olla myös ja muuta ihan normijärkevää. Mutta mun mielestä mehulla ei ole mitään virkaa vielä tosi pienenä - jos on koukkuuntuvaa sorttia niin sitten ne ei muuta enää ikinä joisikaan... Katsoin vierailullani että heillä kotona käytetään paljon mehua (Juicy Juice) ja mies puolusteli sitä sillä että se on 100% mehua ilman lisättyä sokeria... Ja vitaminoitu tottakai, ilman keinoväriaineita. No join minä sitä itsekin, mutta ei siitä makeudesta mihinkään pääse, mielummin syö hedelmälihat sen fruktoosin mukana sitten. Katsoin juicyjuicen sivuilta, että FAQ-kohdassa sanottiin näin:
"At what age can I begin serving NESTLÉ JUICY JUICE to my child?
The best time for your child to start drinking fruit juice is when he or she is ready to start drinking from a cup. This typically happens around 6 to 8 months of age."
Eli heti kun kuppi pysyy käsissä niin mehua naamaan.

Toinen juttu mikä epäilyttää jenkkipuolella on se uskontoasia. Tosin mies sanoo, että äitinsä varmasti ymmärtää että me ei haluta että meidän lapset käy kirkossa tai että niille kerrotaan uskonasioita suurena totuutena.. Hmm. No, ehkäpä mitään ongelmia ei tule anyway. Huolehditaan siitä sitten enemmän kun/jos asia tulee ajankohtaiseksi.

Ikävää, että taas sataa lunta. Ensin tuli vettä kuin saavista, sitten sekaan rakeenkaltaista ja lopulta tulee vaan lunta. Yäk. Mut kahen viikon päästä pitäisi olla jo vappu! Näin, että kaupoissa on laittia alkoholitonta simaa, höm. Tulee sitten mieleen, että onko sillä niin väliä... Vaihtoehdot lienee a)olla "ottamatta" mitään (sima, munkit [ööh]) b)ostaa tavallista simaa ja tyytyä sokeriseen versioon eikä muuta c)ostaa laittisimaa ja tuntea pyhää henkeä kun ei ottanut sokeriversiota.
Ilmeisesti jotain pitäisi olla, kun rutiineista juhlapyhät tunnistetaan. No, ehkä sitä laittisimaa sitten, ja ei munkkeja. En edes tykkää munkeista tai tippaleivistä. Tai munkkia, tuoretta semmoista, olen joskus ihan ilolla vielä syönytkin mutta tippaleipiä en ole oikein "ymmärtänyt".
Nuorempana vappu = palloja, serpentiiniä, simaa, munkkeja, nakkeja&perunasalaattia, juustonaksuja&sipsejä, ehkä jopa karkkiakin.

Mun napa muuten jatkaa laajenemistaan! Luulin, että napa on mystinen syvä aukko tuntemattomaan, mutta taisin nähdä navanpohjani tuossa pari päivää sitten kun tein tutkimusta. Semmoinen arpisennäköinen punainen juova. Niin, ja sen olen havainnut jo vuosia sitten, että mun navan vieressä on tappimainen luomi. Mitä en ihan odottanut on se, että paljastui nyt sitten samalla että niitä tappiluomia on 2 lisää siellä sisällä! Argh. Kivaa. Ja nyt kaikki muutkin tietää. Nii.

Aika ikävää, että joskus jutut menee hassusti päällekkäin. Varsinkin, jos kyseessä on hommelit joille ei voi mitään, kuten nyt asetelma serkun häät+kesäesikon syntymä. Ja sitten toinen, jatkumoa tekevä juttu, nimiäiset+serkun häämatka. Eli mahdollisesti ekassa kohdassa ei päästä osallistumaan jos olen heikossa hapessa häiden aikaan, ja tokassa kohdassa he eivät pääse osallistumaan nimiäisiin koska ovat matkalla. Onneksi meidän häät meni ihan nappiin.

Ja sitten, tänään näin messengerissä vanhaa onlinekamuani. Samanikäinen ruotsipimu, "tavattiin" 2001 onlinekummuunissa. Hän vietti paljon aikaa Havajilla, ja menikin siellä myös naimisiin. Mutta nyt tiet on eronneet ja hän palaa tällä viikolla takaisin Ruotsiin.